Huis 21

Mad Logic

MadLogic is een snel groeiende scale-up die sinds haar oprichting in 2011 op gaming gebaseerde oplossingen ontwikkelt en implementeert voor het bedrijfsleven en de publieke sector.

www.madlogic.nl

Spelenderwijs komen we samen tot een oplossing

Door mensen en organisaties op speelse wijze nieuwe kennis en inzichten te laten opdoen, problemen op te lossen en te leren, dragen wij bij aan het realiseren van hun doelen.

Wij beschikken over hoogwaardige kennis en ervaring op de gebieden bedrijfsorganisatiekunde, onderwijskunde, digital design & engineering en gamification.

Onze oplossingen omvatten de knowhow en de ondersteuning die nodig is om duurzame resultaten te bereiken. Afgezien van onze oplossingen op licentie-basis, bieden wij ook Research & Development services, variërend van ideevorming en prototyping tot en met implementatie en beheer. Bij voorkeur werken wij op basis van co-creatie.

We hebben een sterke niche en klantenkring opgebouwd door oplossingen te bieden die "fit for purpose" en "Fun to work with" zijn.

Als u op zoek bent naar recht door zee advies, neem dan gerust contact met ons op. Onze koffie is gratis en alom geprezen.

Vind ons op www.madlogic.nl